top of page
20201016_130736.jpg

Jeg tilbyder alle former for blik arbejde inde for zink eller kobber. Det kunne inkludere f.eks. ny tagrende tilpasset vores tid. De fleste ældre huse er født med en 10" tommer tagrende, som var tidssvarende dengang, men i dag falder der langt større regnmængder. En udskiftning vil medføre, at din tagrende igen kan følge med til nutidens øgede regnmængder.

 

Jeg tilbyder generelt alt indenfor fodzink, fodblik, kant inddækning, skotrende, skorstens inddækning, facade, og generelt alt reparation gamle tagrender og inddækning.

 

vent rene.jpg

Ventilation

I dag er et ventilationsanlæg et lovkrav, hvis man bygger nyt hus pga. tætheden i nutidens byggeform. Hvis man renovere et gammelt hus, oplever man tit kondens i vindueskarme og fals, og det kan afhjælpes med et ventilationsanlæg. 

Jeg tilbyder ventilationsanlæg komplet tilpasset jeres hus. Jeg udskifter og servicere også eksisterende anlæg. Ønsker man at gøre det selv, så hjælper jeg gerne med pakker. Vi finder en god og funktionel løsning sammen.

Husk der er et stort energitilskud, hvis man investere i et mekanisk ventilationsanlæg.

 

 

Blik

vvs rene .jpg

Jeg udføre alle former for mindre VVS opgaver til private hjem og til virksomheder - ikke aut. opgaver. 

 

Centralvarmeanlæg:

Jeg laver alt i varme anlæg samt udskiftning af veksler og pumper. Jeg indregulere også nye og eksisterende anlæg. 

 

Jeg tilbyder energirådgivning indenfor VVS, varmepumpe, ventilationsanlæg, og selv med små tiltag vil der kunne findes en væsentlig besparelse.

Byggeplads

Projektstyring

Har du behov for ekstern projektstyrning til eksempelvis nybyg/renovering indenfor VVS og ventilation har jeg mange års erfaring som projektleder. 

VVS & energirådgivning

bottom of page